Herkullisia fajitaksia ja grillattuja pihvejä Santa Fé -ravintolassa

Santa Fé Lahti: Tex Mex -herkkuja ja grillattuja pihvejä

Santa Fé Lahti on tunnettu herkullisista Tex Mex -annoksistaan ja grillatuista pihveistään. Vuonna 1992 perustettu ravintola on vakiinnuttanut paikkansa Lahden ruokakulttuurissa tarjoamalla monipuolisen ja laadukkaan ruokalistan. Ravintolan rento ilmapiiri ja ystävällinen palvelu tekevät siitä täydellisen paikan niin arjen irtiottoihin kuin juhlahetkiinkin.

Ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin: mehukkaita grillattuja pihvejä, runsaita salaatteja, mausteisia fajitaksia ja suussa sulavia burgereita. Kesäkaudella suuri aurinkoinen terassi kutsuu nauttimaan auringosta ja hyvästä ruoasta. Terassilla on tarjolla laaja valikoima juomia, jotka täydentävät ruokailukokemuksen.

Grillattujen pihvien taikaa

Santa Fé Lahti tunnetaan erityisesti grillatuista pihveistään, jotka valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista. Pihvit ovat mehukkaita ja täynnä makua, ja ne tarjoillaan asiakkaan toiveiden mukaan. Grillattujen pihvien mausteet ja marinadit tuovat esiin lihan parhaat puolet, ja jokainen suupala on nautinto. Erityisen suosittuja ovat esimerkiksi puuhiiligrillatut pihvit, jotka saavat ainutlaatuisen savun maun. Pihvien lisukkeina tarjoillaan tuoreita vihanneksia, perunoita ja erilaisia kastikkeita, jotka täydentävät annoksen makumaailman.

Fajitakset: Mausteiden ja makujen juhlaa

Fajitakset ovat yksi Santa Fé Lahden suosituimmista annoksista. Ne tarjoavat täydellisen yhdistelmän mausteita ja makuja, jotka vievät sinut suoraan Meksikon lämpöön. Fajitakset valmistetaan tuoreista raaka-aineista, ja ne tarjoillaan lämpimien tortillojen kanssa. Voit valita täytteeksi esimerkiksi kanaa, naudanlihaa tai kasviksia.

Fajitakset ovat erinomainen valinta jaettavaksi seurueen kesken. Voit koota oman annoksesi erilaisista täytteistä ja lisukkeista, kuten guacamolesta, salsasta ja ranskankermasta. Tämä tekee ruokailusta interaktiivisen ja hauskan kokemuksen, joka sopii niin perheille kuin ystäväporukoillekin.

El Banco: Juomien ystävän paratiisi

Santa Fé Lahden yhteydessä toimiva El Banco tarjoaa laajan valikoiman juomia, jotka täydentävät ruokailukokemuksen. Olutvalikoima kattaa niin paikalliset erikoisuudet kuin kansainväliset suosikit. Viinilistalta puolestaan löytyy espanjalaisia sekä uuden maailman viinejä. Juomasekoitukset, kuten margaritat ja sangriat, tuovat oman pikantin vivahteensa ateriaan.

Kesäkaudella El Banco palvelee asiakkaita suurella aurinkoisella terassilla, jossa voit nauttia juomista ja hyvästä seurasta. Terassi on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia kesäpäivästä. Opiskelijakortilla saat myös tuntuvia etuja, joten nappaa kaverit mukaan ja tule viettämään aikaa yhdessä.

Santa Fé Lahti tarjoaa kokonaisvaltaisen ruokailukokemuksen, jossa yhdistyvät laadukas ruoka, monipuolinen juomavalikoima ja rento ilmapiiri. Tule ja koe itse, miksi tämä ravintola on Lahden suosituimpia ruokapaikkoja!

Related Articles