Santa Fé Lahti: ravintola vuodesta 1992

 

Legendaarinen makuelämys Lahdessa

Lahden sydämessä sijaitsee ravintola, joka on palvellut asiakkaitaan jo kolmen vuosikymmenen ajan. Tämä paikka on tullut tunnetuksi erityisesti grillattujen herkkujensa ja lämpimän tunnelmansa ansiosta. Kun puhutaan laadukkaasta ruokakokemuksesta, monen mieliin nousee ravintola Santa Fé, joka on tarjonnut makunautintoja jo vuodesta 1992.

Santa Fé:n ruokalista on kuin kutsu seikkailuun. Grillattujen pihvien rinnalla löytyy monipuolisia jaettavia annoksia, jotka sopivat täydellisesti yhteisille illanistujaisille. Runsaiden salaattien, herkullisten fajitaksien ja mehevien burgereiden valikoima takaa, että jokainen löytää listalta suosikkinsa. Kesäisin ravintolan suuri aurinkoinen terassi kutsuu nauttimaan auringosta ja hyvästä seurasta.

Elämyksiä El Bancossa

Ravintolan yhteydessä toimiva El Banco tarjoaa elämyksiä myös juoman ystäville. Laaja olutvalikoima houkuttelee maistelemaan erilaisia oluita niin läheltä kuin kaukaa. Olutkulttuurin ystävät arvostavat paikan panostusta laatuun ja monipuolisuuteen. Täällä voit löytää uuden suosikkisi tai nauttia vanhasta tutusta. El Bancossa juomalista ei jätä ketään kylmäksi, sillä se sisältää valikoiman espanjalaisia ja uuden maailman viinejä. Monipuolinen olutvalikoima ja herkulliset juomasekoitukset takaavat, että jokainen löytää juuri sen oikean makuelämyksen. Laadukkaasta ja kattavasta tuotevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin rentoon illanviettoon kuin juhlan kunniaksi.

Kesäkauden kohokohta

Kun aurinko alkaa lämmittää, ravintolan terassi muuttuu kaupungin suosituimmaksi kohtaamispaikaksi. Terassin runsas tuotevalikoima ja viihtyisä ilmapiiri tekevät siitä täydellisen paikan kesäpäivän viettoon. Olipa sää mikä tahansa, terassi palvelee asiakkaita säävarauksella, tarjoten aina jotain erityistä. Terassilla voit nauttia niin lounasta, illallista kuin virkistäviä juomia. Se on paikka, jossa ystävät tapaavat, työporukat viettävät after work -hetkiä ja perheet kokoontuvat yhteen. Kesäkausi tuo mukanaan erityisiä tapahtumia ja tarjouksia, jotka tekevät jokaisesta käynnistä ainutlaatuisen.

 

Related Articles