Santa Fé Lahti: meksikolainen ravintola lähelläsi

 

Aito meksikolainen makuelämys Lahden keskustassa

Kun kaipaat aitoa meksikolaista ruokaa ja tunnelmaa, Lahden sydämessä sijaitseva Santa Fé tarjoaa makumatkan, joka vie sinut suoraan Latinalaisen Amerikan sykkeeseen. Ravintolamme on tunnettu paitsi herkullisista annoksista, myös lämpimästä palvelusta ja rennosta ilmapiiristä. Ruokalistamme on kuin kutsu maistella meksikolaisen keittiön parhaita paloja – grillatut pihvit ja jaettavat annokset tuovat ystävät ja perheet yhteen nauttimaan herkullisista ruuista ja juomista yhdessä.

Kesäisin suuri aurinkoinen terassimme kutsuu viettämään rentoja hetkiä ja nauttimaan laajasta annosvalikoimasta. Olipa kyseessä sitten lounas auringon alla tai illanistujaiset viinilasin ääressä, terassi tarjoaa täydellisen ympäristön rentoutumiseen. Ja mikäli mielit jotain erityistä, voit aina tutustua tarjolla olevaan laajaan olutvalikoimaamme.

Monipuolinen juomalista ja herkulliset juomasekoitukset

Juomalistamme on suunniteltu täydentämään meksikolaista ruokakokemusta. Valikoimasta löytyy niin espanjalaisia viinejä kuin uuden maailman makuelämyksiä, jotka sopivat täydellisesti yhteen ruokalistan kanssa. Olutvalikoima on monipuolinen, ja se tarjoaa jokaiselle jotakin – olitpa sitten vaalean lagerin ystävä tai tumman oluen nautiskelija.

Eikä siinä kaikki, sillä ravintolamme juomasekoitukset ovat oma lukunsa. Ne ovat herkullisia, innovatiivisia ja ne viimeistelevät aterian tai toimivat loistavasti myös sellaisenaan. Voit valita klassisen margaritan, raikkaan mojiton tai kokeilla jotain omista erikoisuuksistamme. Jokainen juoma on valmistettu huolella ja ammattitaidolla, jotta voit nauttia jokaisesta siemauksesta.

Laadukas ja kattava tuotevalikoima

Tuotevalikoimamme on huolella suunniteltu, jotta jokainen asiakas löytäisi listalta mieluisan vaihtoehdon. Olipa kyseessä sitten runsaat salaatit, täyteläiset fajitakset tai mehevät burgerit, jokainen annos on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja suurella sydämellä. Keittiössämme kunnioitetaan perinteisiä meksikolaisia reseptejä, mutta tuomme annoksiin myös modernin twistin, joka tekee niistä ainutlaatuisia.

Henkilökuntamme on sitoutunut tarjoamaan unohtumattoman kokemuksen jokaiselle asiakkaalle. Asiantuntemuksemme ja ystävällinen palvelumme varmistavat, että jokainen vierailu ravintolassa on nautinnollinen. Olitpa sitten paikallinen asukas tai ohikulkumatkalla, Santa Fé on ehdoton pysähdyspaikka kaikille meksikolaisen ruoan ystäville.

 

Related Articles