Herkullinen texmex lounas Santa Féstä

 

Tunnelmallinen lounashetki arjen keskellä

Kun kaipaat päivääsi piristystä ja makuelämyksiä, mikään ei voita laadukasta texmex-ruokaa. Ravintolamme, Lahden keskustassa sijaitsevan Santa Fén keittiössä valmistetaan intohimoisesti meksikolaista ruokaa, joka tuo lounaspöytääsi auringon ja lämmön, vaikka ulkona olisi kuinka harmaa päivä tahansa. Lounas on päivän tärkein ateria, ja se kannattaa nauttia paikassa, jossa ruoka on valmistettu huolella ja rakkaudella. Lounas Santa Féssä on elämys, joka vie sinut hetkeksi pois arjen kiireistä.

Tarjoilemme monipuolisen valikoiman texmex-herkkuja, jotka saavat veden kielelle. Vaihtuva lounaslistamme on aina täynnä herkullisia makuja ja ruokaelämyksiä, joiden äärelle on mukavaa ja rentouttavaa pysähtyä arjen kiireen keskellä.

Texmex-keittiön parhaat palat

Vaihtuvan lounaslistamme lisäksi menumme on täynnä texmex-keittiöstä tuttuja mausteisia ja täyteläisiä makuja. Ruokalistamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä omat suosikkinsa. Grillatut pihvit ovat yksi erikoisuuksistamme, ja ne valmistetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Jaettavat annokset puolestaan tarjoavat mahdollisuuden maistella useita eri herkkuja yhdessä ystävien kanssa.

Kesäisin ravintolamme suuri aurinkoinen terassi kutsuu nauttimaan lounasta ulkoilmassa. Terassilla voit nauttia texmex-keittiömme antimista ja samalla rentoutua kesäpäivän lämmössä. Ja mikäli mielit jotain virkistävää juotavaa, tarjoamme laajan olutvalikoiman sekä herkullisia juomasekoituksia, jotka kruunaavat ruokailuhetkesi.

Laadukkaat raaka-aineet ja asiantunteva palvelu

Ravintolamme pitkä historia ja kokemus näkyvät niin ruoan laadussa kuin palvelussakin. Olemme tunnettuja siitä, että emme tee kompromisseja raaka-aineiden suhteen. Jokainen annos valmistetaan huolella valikoiduista, tuoreista aineksista, jotka takaavat aterian autenttisen maun ja korkean laadun. Asiantunteva mutta rento palvelumme puolestaan varmistaa, että vierailusi on nautinnollinen kokemus alusta loppuun.

Laaja juomalistamme täydentää ruokaelämyksen, ja valikoimastamme löydät mm. espanjalaisia ja uuden maailman viinejä sekä monipuolisen olutvalikoiman ja herkulliset juomasekoitukset. Meksikolaisiin makuihin yhteensopivat juomat viimeistelevät aterian ja takaavat, että ruokailuhetkesi on täydellinen. Meillä Santa Fé Lahdessa yhdistyvät laadukas ruoka, erinomainen palvelu ja rento ilmapiiri, jotka tekevät kokemuksestasi ravintolassamme unohtumattoman.

 

Related Articles