Santa Fé Lahti: Laadukasta ruokaa ja olutvalikoima

Tex Mex -herkkuja ja monipuolinen ruokalista

Santa Fé Lahti on tunnettu monipuolisesta ja herkullisesta Tex Mex -ruokalistastaan, joka tarjoaa makuelämyksiä niin lihan ystäville kuin kasvisruokailijoillekin. Ruokalistalta löytyy grillattuja pihvejä, runsaita salaatteja, fajitaksia, burgereita ja monia muita herkkuja. Jokainen annos on valmistettu huolella ja tuoreista raaka-aineista, mikä takaa laadukkaan ja maukkaan ruokailukokemuksen.

Erityisesti jaettavat annokset ovat suosittuja, sillä ne mahdollistavat erilaisten makujen kokeilemisen yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Fajitakset, burritot ja enchiladat ovat vain muutamia esimerkkejä ruokalistan herkuista, jotka vievät kielen mennessään. Kesäkaudella voit nauttia näistä herkuista myös ravintolan suurella aurinkoisella terassilla, joka tarjoaa rentouttavan miljöön herkutteluhetkellesi.

Laaja olutvalikoima ja juomasekoitukset

Santa Fé Lahden juomalista on suunniteltu täydentämään ruokien makuja täydellisesti. Olitpa sitten oluen, viinin tai juomasekoitusten ystävä, löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon. Bar El Banco, joka sijaitsee saman katon alla, tarjoaa laajan olutvalikoiman, joka houkuttelee maistelemaan erilaisia oluita niin läheltä kuin kaukaa. Monipuolinen olutvalikoima kattaa niin vaaleat lagerit kuin tummat aletkin, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Jos kaipaat jotain erityistä, kokeile herkullisia juomasekoituksia, jotka on luotu viimeistelemään ateriakokemuksesi. Espanjalaiset ja uuden maailman viinit ovat myös erinomainen valinta, sillä ne sopivat erinomaisesti yhteen mausteisten Tex Mex -ruokien kanssa. Laadukkaasta ja kattavasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, olitpa sitten viinin tai oluen ystävä.

Rentouttava terassi ja kesäkauden erikoisuudet

Kesäkaudella Santa Fé Lahden suuri aurinkoinen terassi on ihanteellinen paikka nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Terassi tarjoaa rentouttavan miljöön, jossa voit viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa. Kesäkauden erikoisvalikoima sisältää virvoittavia juomia ja kesäisiä makunautintoja, jotka tekevät kokemuksesta vieläkin nautinnollisemman.

Terassilla voit myös perehtyä El Bancossa tarjottavaan monipuoliseen olutvalikoimaan. Etsitpä sitten perinteisiä lager-tyyppisiä oluita tai uudenlaisia käsityöläisoluita, löydät varmasti mieleisesi. Ja mikä parasta, voit yhdistää oluen nauttimisen vaikkapa herkullisten grilliruokien tai raikkaiden salaattien kanssa. Tule ja koe itse, miksi Santa Fé Lahti on niin suosittu kesäisin!

Related Articles