Texmex herkkuja Santa Féstä!

Meksikolaisen keittiön makuja Lahdessa

Kun kaipaat aitoa meksikolaista makuelämystä Lahdessa, on yksi paikka, joka erottuu joukosta. Ravintola Santa Fé on tunnettu paitsi herkullisista texmex-annoksistaan, myös ystävällisestä palvelustaan ja rennosta tunnelmastaan. Meksikolaisen keittiön tunnusmerkistöön kuuluu värikkäät ja mausteiset ruuat, ja ravintolamme tuo nämä autenttiset maut suoraan Päijät-Hämeen sydämeen.

Ruokalistamme on kuin kattava matka Meksikon makuja täynnä olevaan maailmaan. Tarjolla on kaikkea grillatuista pihveistä jaettaviin annoksiin ja runsaisiin salaatteihin. Eikä sovi unohtaa suosittuja fajitaksia ja meheviä burgereita, jotka saavat veden kielelle jo pelkästä ajatuksesta. Kesäisin ravintolamme suuri aurinkoinen terassi kutsuu nauttimaan herkuista ja hyvästä seurasta.

Laadukkaat juomat täydentävät aterian

Sopiva juoma kruunaa aterian kuin aterian. Ravintolamme juomalista on suunniteltu täydentämään ruokien makuja täydellisesti. Voit valita espanjalaisia tai uuden maailman viinejä, jotka sopivat erinomaisesti mausteisten ruokien kanssa. Monipuolinen olutvalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja niin vaaleista lager-oluista tummiin aleihin. Ja jos kaipaat jotain erityistä, kokeile herkullisia juomasekoituksia, jotka on luotu viimeistelemään ateriakokemuksesi.

Bar El Bancossa, joka sijaitsee saman katon alla, voit nauttia laajasta olutvalikoimasta. Olipa kyseessä rento afterwork tai iloinen illanvietto ystävien kanssa, löydät varmasti juoman, joka täyttää toiveesi. Laadukkaasta ja kattavasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, olitpa sitten viinin tai oluen ystävä.

Elämyksiä jokaiseen makuun

Sydämemme sykkii vahvasti paitsi laadukkaan ruoan, myös elämyksellisen ravintolakokemuksen puolesta. Rento ilmapiiri ja viihtyisä sisustus tekevät paikasta täydellisen niin arjen irtiottoihin kuin juhlahetkiinkin. Olipa kyseessä sitten romanttinen illallinen, perheen yhteinen lounashetki tai suuremman porukan illanvietto, ravintolamme tarjoaa puitteet unohtumattomiin hetkiin.

Kesäkaudella ravintolan terassi muuttuu kaupungin suosituksi kohtaamispaikaksi, jossa voi nauttia auringosta ja hyvästä ruoasta. Säävarauksella terassi palvelee asiakkaita runsaalla tuotevalikoimalla, joka takaa, että jokainen löytää jotakin mieleistään. Tule kokemaan, miten meksikolainen keittiö ja suomalainen vieraanvaraisuus yhdistyvät saumattomasti luoden makuelämyksiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

Related Articles