Rento ilmapiiri – meksikolainen ravintola Lahti

 

Tunnelmallinen meksikolainen keidas Lahdessa

Lahden sydämessä sijaitsee kulinaristinen helmi, ravintola Santa Fé, joka vie sinut suoraan Meksikon lämpöön ja elämäniloon. Tämä paikka on kuin pieni pala aitoa meksikolaista kulttuuria, jossa jokainen ateria on juhla ja jokainen vierailu täynnä naurua ja hyvää mieltä. Täällä voit unohtaa arjen kiireet ja antautua makujen sekä tunnelman vietäväksi.

Ravintolan sisustus on suunniteltu luomaan rento ja kotoisa ilmapiiri, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Pehmeät valot, värikkäät somisteet ja mukavat istuimet takaavat, että viihdyt pitkään. Olitpa sitten illallisella ystävien kanssa, nauttimassa lounasta työkavereiden seurassa tai viettämässä romanttista iltaa kumppanisi kanssa, tämä ravintola tarjoaa täydellisen ympäristön kaikkiin tilanteisiin.

Aitoja makuja ja laadukkaita raaka-aineita

Meksikolaisen keittiön sydän sykkii vahvoille, mutta tasapainoisille mauille, jotka on luotu huolella valikoiduista raaka-aineista. Grillatut pihvit, runsaat salaatit ja perinteiset fajitakset ovat vain esimakua siitä, mitä voit odottaa. Jokainen annos on valmistettu rakkaudella ja ammattitaidolla, jotta voit kokea aitoa meksikolaista ruokakulttuuria parhaimmillaan.

Jaettavat annokset ovat erinomainen tapa maistella laajaa valikoimaa erilaisia herkkuja ja samalla nauttia yhdessäolosta. Voit koota pöytäsi täyteen erilaisia makuja ja jakaa elämyksen seurueesi kanssa. Tämä ei ole vain ruokailua, vaan kokemus, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Elämyksiä terassilla ja El Bancossa

Kesäisin ravintolan suuri aurinkoinen terassi kutsuu viettämään rentoja hetkiä auringon alla. Terassilla voit nauttia täysin siemauksin ravintolan monipuolisesta tuotevalikoimasta ja antaa kesäpäivän venyä pitkälle iltaan. Olipa kyseessä sitten kaveriporukan kanssa ajanvietto, treffi-ilta tai perheen kanssa vietetty hetki, terassi tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja herkutteluun.

Samassa rakennuksessa sijaitseva El Banco puolestaan tarjoaa laajan olutvalikoiman, joka täydentää makuelämyksiäsi. Olitpa sitten oluen ystävä tai innokas maistelemaan uusia juomasekoituksia, löydät varmasti jotain, joka viimeistelee ateriasi tai kruunaa illanvieton. Espanjalaiset ja uuden maailman viinit on valittu sopimaan täydellisesti yhteen ruokalistan kanssa, ja olutvalikoima on kattava. Erikoisjuomasekoitukset puolestaan tarjoavat jännittäviä makuyhdistelmiä, jotka vievät kielen mennessään. Olipa valintasi sitten raikas lager, täyteläinen ale tai hienostunut viini, jokainen juoma on valittu tukemaan ruokien makuja ja luomaan täydellisen makukokonaisuuden. Juomalista on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä jotain uutta ja mielenkiintoista kokeiltavaksi.

 

Related Articles