Meksikolainen ruoka Lahden ytimestä!

Aito meksikolainen makuelämys Lahdessa

Lahden sydämessä sijaitseva ravintolamme Santa Fé on kulinaarinen helmi, joka tarjoaa aitoja meksikolaisia makuja suomalaiseen makuun sovitettuna. Olemme omistautuneet luomaan unohtumattomia ruokailukokemuksia, joissa yhdistyvät perinteiset reseptit ja tuoreet, laadukkaat raaka-aineet. Meksikolaisen keittiön ystävät voivat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka sisältää kaikkea grillatuista pihveistä jaettaviin annoksiin ja runsaisiin salaatteihin.

Suosituimpiin herkkuihimme kuuluvat fajitakset ja burgerit, jotka valmistetaan aina tilauksesta ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kesäisin ravintolan suuri aurinkoinen terassi kutsuu nauttimaan rennosta tunnelmasta ja herkullisista annoksista. Olipa kyseessä sitten lounas, illallinen tai vaikkapa viikonlopun herkutteluhetki, ravintolamme tarjoaa elämyksiä jokaiseen makuun.

Laadukkaat juomat täydentävät aterian

Ei ole aitoa meksikolaista ateriaa ilman sopivia juomia. Kattava juomalistamme sisältää espanjalaisia ja uuden maailman viinejä, jotka on valittu täydentämään ruokalistan makuja. Monipuolinen olutvalikoima ja herkulliset juomasekoitukset takaavat, että jokaiselle löytyy jotakin nautittavaa. Olitpa sitten viinin tai oluen ystävä, löydät varmasti mieluisan vaihtoehdon täydentämään ruokailukokemustasi.

Saman katon alla sijaitsevassa El Bancossa voit jatkaa iltaa laajan olutvalikoiman parissa. Siellä pääset maistelemaan erilaisia oluita ympäri maailmaa ja ehkäpä löydät uusia suosikkeja. Juomien ja ruokien yhdistelmä luo täydellisen makumatkan, joka vie sinut suoraan Meksikon lämpöön ja eloisuuteen.

Rento ilmapiiri ja ensiluokkainen palvelu

Ravintolan rennon ilmapiirin ja ystävällisen palvelumme ansiosta jokainen vierailu tuntuu erityiseltä. Henkilökuntamme on omistautunut varmistamaan, että jokainen asiakas saa nauttia laadukkaasta palvelusta ja viihtyisästä ympäristöstä. Olipa kyseessä sitten perheillallinen, romanttinen treffi-ilta tai rento tapaaminen ystävien kanssa, ravintolamme tarjoaa täydelliset puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Pitkä historia ja sitoutuminen laatuun näkyvät kaikessa toiminnassamme. Vuodesta 1992 lähtien olemme tarjonneet lahtelaisille ja kaupungin vieraille meksikolaisia herkkuja, jotka ovat tehneet siitä paikallisen suosikin. Tule kokemaan, miten perinteiset meksikolaiset maut yhdistyvät suomalaiseen vieraanvaraisuuteen ja luo siten unohtumattomia muistoja.

 

Related Articles