Santa Fé Lahti: Aurinkoinen terassi, kylmät juomat ja runsaat annokset

Aurinkoinen terassi: Kesän kohokohta

Kesäkaudella ei ole parempaa paikkaa nauttia auringosta ja hyvästä seurasta kuin Santa Fé Lahden suuri aurinkoinen terassi. Terassi tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja herkutteluun, olipa kyseessä sitten kaveriporukan kanssa vietetty ilta, romanttiset treffit tai perheen yhteinen hetki. Terassilla voit nauttia täysin siemauksin ravintolan monipuolisesta tuotevalikoimasta ja antaa kesäpäivän venyä pitkälle iltaan.

Terassilla vietetty aika on monen asiakkaan kesän kohokohta. Suuri ja viihtyisä terassi palvelee asiakkaita monipuolisella tuotevalikoimalla, joka takaa, että jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon. Olipa kyseessä kevyt salaatti tai täyttävä grilliannos, terassilla ruoka maistuu aina paremmalta. Kesäkauden terassielämykseen kuuluu olennaisesti myös laaja juomavalikoima, joka viimeistelee aterian ja tuo lisää nautintoa ruokailuhetkeen.

Kylmät juomat: Laaja valikoima

Santa Fé Lahden juomalista on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä jotain uutta ja mielenkiintoista kokeiltavaksi. Juomalistamme sisältää espanjalaisia sekä uuden maailman viinejä, monipuolisen olutvalikoiman sekä herkullisia juomasekoituksia. Olitpa sitten oluen ystävä tai innokas maistelemaan uusia juomasekoituksia, löydät varmasti jotain, joka viimeistelee ateriasi tai kruunaa illanvieton.

El Banco, joka sijaitsee samassa rakennuksessa, tarjoaa laajan olutvalikoiman, joka täydentää makuelämyksiäsi. Espanjalaiset ja uuden maailman viinit on valittu sopimaan täydellisesti yhteen ruokalistan kanssa, ja olutvalikoima on kattava. Erikoisjuomasekoitukset puolestaan tarjoavat jännittäviä makuyhdistelmiä, jotka vievät kielen mennessään. Olipa valintasi sitten raikas lager, täyteläinen ale tai hienostunut viini, jokainen juoma on valittu tukemaan ruokien makuja ja luomaan täydellisen makukokonaisuuden.

Runsaat annokset: Texmex-herkkuja joka makuun

Santa Fé Lahden ruokalista on täynnä texmex-keittiön parhaita paloja, jotka vievät sinut mausteiden maailmaan. Fajitat, burritot ja nachot ovat vain esimerkkejä herkuista, joita voit odottaa maistavasi. Nämä suosikkiruoat ovat saaneet maineensa ainutlaatuisista mauistaan ja tavastaan yhdistellä perinteisiä ainesosia uudella, kiehtovalla tavalla. Jaettavat annokset ovat loistava keino tutustua laajasti tarjolla olevaan texmex-keittiön valikoimaan yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Burgerit saavat Santa Fé Lahdessa aivan uuden ulottuvuuden, kun ne täytetään tulisilla kastikkeilla ja meksikolaisilla mausteilla. Salaatit tarjoavat puolestaan kevyemmän, mutta yhtä maukkaan vaihtoehdon, eivätkä ne jää makunsa puolesta raskaampien annosten varjoon. Jokainen annos on suunniteltu korostamaan raaka-aineiden parhaita puolia ja tarjoamaan makunautinto, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Related Articles