Santa Fé Lahti – Tervetuloa herkuttelemaan

Makuelämysten täyteinen matka Lahden ytimessä

Valmistaudu kokemaan aito makujen karnevaali! Lahden keskustan sydämessä sijaitseva Santa Fé ravintola johdattaa sinut suoraan Etelä-Amerikan keittiön ytimeen. Täällä, kaupungin hälinän ulottumattomissa, voit antautua nauttimaan korkeatasoisista grilliherkuista ja moninaisista ruokalajeista, jotka hivelevät niin lihan ystävien kuin kasvisruokien suosijoiden makuhermoja.

Ravintolan rentouttavassa tunnelmassa voit heittää hetkeksi hyvästit arjen kiireille ja antaa nautinnon viedä mennessään. Tarjolla on vastustamattomia jaettavia ruokia, jotka ovat omiaan jaettaviksi ystäväporukassa. Rapsakoiden salaattien, mausteisten fajitasten ja mehukkaiden hampurilaisten ohella voit valita mieluisasi juomia laajasta valikoimasta, joka sisältää niin espanjalaisia viinejä kuin virkistäviä oluita ja cocktaileja.

Kesäpäivien riemua aurinkoisella terassilla

Kesän tullen ja valon lisääntyessä on aika siirtyä ulos nauttimaan auringon lämmöstä ja seurasta ravintolan avaralla terassilla. Täällä voit löytää rentoutumisen hetkiä ja tutustua kesäkauden erikoisvalikoimaan, joka pitää sisällään virvoittavia juomia ja kesäisiä makunautintoja sään salliessa. Santa Fén terassi on ihanteellinen paikka viettää kesäpäiviä ja -iltoja, olitpa sitten tauolla tai illanvietossa ystävien kanssa.

Terassilla voit myös perehtyä El Bancossa tarjottavaan monipuoliseen olutvalikoimaan. Etsitpä sitten perinteisiä lager-tyyppisiä oluita tai uudenlaisia käsityöoluita, löydät varmasti mieleisesi. Ja mikä parasta, voit yhdistää oluen nauttimisen vaikkapa herkullisten grilliruokien tai raikkaiden salaattien kanssa.

Laatupalvelua ja tunnelmaa vuodesta 1992

Ravintolan pitkä perinne ja ammattitaito heijastuvat kaikessa toiminnassa – ruoan laadusta ja palvelusta aina miljööseen asti. Vuodesta 1992 alkaen Santa Fé on tarjoillut asiakkailleen ikimuistoisia makukokemuksia ja sydämellisen vastaanoton. Saapuessasi sisään sinut toivotetaan tervetulleeksi, ja henkilökuntamme varmistaa, että jokainen käyntisi on yhtä miellyttävä.

Olitpa sitten etsimässä paikkaa arkiselle lounaalle, viikonlopun illalliselle tai erityiselle juhlatilaisuudelle, ravintola tarjoaa täydellisen miljöön mihin tahansa tilanteeseen. Laaja ja laadukas tuotevalikoima varmistaa, että voit aina löytää jotain uutta ja kiehtovaa maisteltavaa. Tule ja koe itse, miksi monet ovat valinneet ravintolamme suosikkipaikakseen vuosien varrella.

Related Articles