Texmex-herkkuja tarjoava Santa Fé -ravintola Lahdessa

Ravintolan Monipuolinen Ruokalista

Santa Fé Lahti tarjoaa laajan valikoiman herkullisia texmex-ruokia, jotka vievät makumatkalle Meksikon ja Texasin rajamaille. Ruokalistalta löytyy grillattuja pihvejä, runsaita salaatteja, fajitaksia, burgereita ja monia muita herkkuja. Jokainen annos on valmistettu huolella ja laadukkaista raaka-aineista, mikä takaa autenttisen makuelämyksen.

Erityisesti jaettavat annokset ovat suosittuja, sillä ne mahdollistavat monien eri makujen kokeilemisen yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Voit esimerkiksi tilata Mombo Combon, joka sisältää friteerattuja sipulirenkaita, mozzarellatikkuja, jalapeñoja, tulisia kanansiipiä, marinoitua ananasta, maissilastuja, salsaa ja ranskankermaa. Tämä annos on täydellinen valinta, kun haluat jakaa herkullisen hetken läheistesi kanssa.

Kesäterassi ja Juomavalikoima

Kesäkaudella Santa Fé Lahti avaa suuren aurinkoisen terassinsa, joka on täydellinen paikka nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta ulkoilmassa. Terassilla on tarjolla laaja valikoima juomia, jotka täydentävät ravintolan ruokalistaa. Voit valita espanjalaisia ja uuden maailman viinejä, monipuolisia oluita tai herkullisia drinkkisekoituksia.

El Banco, joka sijaitsee saman katon alla, tarjoaa laajan olutvalikoiman, joka houkuttelee oluen ystäviä läheltä ja kaukaa. Valikoimasta löytyy paikallisia pienpanimo-oluita, kansainvälisiä klassikoita sekä erikoisoluita ja kausituotteita. Olitpa sitten perinteisten lager-oluiden ystävä tai haluat kokeilla rohkeita IPA-oluita, El Bancosta löydät varmasti jotain uutta ja mielenkiintoista maisteltavaa.

Rento Ilmapiiri ja Ensiluokkainen Palvelu

Santa Fé Lahti tunnetaan rennosta ilmapiiristään ja ystävällisestä palvelustaan. Ravintolan henkilökunta on omistautunut varmistamaan, että jokainen asiakas saa nauttia laadukkaasta palvelusta ja viihtyisästä ympäristöstä. Olipa kyseessä sitten perheillallinen, romanttinen treffi-ilta tai rento tapaaminen ystävien kanssa, ravintola tarjoaa täydelliset puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Vuonna 1992 perustettu Santa Fé on pitkän historiansa aikana tullut lahtelaisten ja kaupungin vieraiden suosikiksi. Ravintolan sitoutuminen laatuun näkyy kaikessa toiminnassa, ja se on tehnyt siitä paikallisen suosikin. Tule kokemaan, miten perinteiset meksikolaiset maut yhdistyvät suomalaiseen vieraanvaraisuuteen ja luo siten unohtumattomia muistoja.

Related Articles